HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Klantbetekenis voor de bouw

Klantbetekenis voor de bouw

De bouw is een sector waar ontwikkelingen zich momenteel in een hoog tempo voltrekken. Niet alleen nieuwe technologieën en onderhoudsmethoden, maar ook vernieuwende businessmodellen en salesfilosofieën bieden kansen voor alerte bouwondernemingen. In deze nieuwe wereld speelt het begrip ‘klantbetekenis’ een centrale rol, zo zegt Richard van Kray.

De bekende ondernemer en salesspecialist geeft regelmatig lezingen over het onderwerp aan geïnteresseerde bouworganisaties. Zij boeken hem onder meer als spreker vanwege zijn revolutionaire salesmethode, die afscheid neemt van keiharde salesprotocollen en een authentieke klantbenadering omarmt.

Lezing over klantbetekenis voor de bouw boeken

De methode van Richard van Kray sluit een stuk beter aan op de bouwwereld, waarin een no-nonsense aanpak en streven naar kwaliteit (in andere woorden: het toevoegen van waarde voor de klant) nog altijd domineren op de werkvloer. Gladde verkopers met voorgeprogrammeerde scripts zijn een gekunsteld fenomeen in een sector die hecht aan vakmanschap en authenticiteit.

Tijdens zijn lezing ‘Klantbetekenis voor de bouw’ legt Richard van Kray feilloos de vinger op de zere plek. Hij legt uit hoe meer oprechte betrokkenheid vanuit de verkoper de ambities van het bouwbedrijf niet belemmert, maar juist faciliteert. Hoe het bedrijf op basis van vertrouwen een duurzame klantrelatie opbouwt, de gunfactor wint en met meer plezier aan de slag gaat.

Richard van Kray inhuren als spreker op bouwcongres

Het inhuren van Richard van Kray betekent een sterke en boeiende lezing die uw bouwcongres een nieuwe dimensie geeft. Deze ervaren spreker heeft een reputatie hoog te houden als dé salesspecialist van Nederland en stelt met zijn energieke presentaties nooit teleur. Zijn boodschap: ook uw bouwonderneming kan klantbetekenis implementeren in de bedrijfsvoering.

Bij aanbestedingen en in klantrelaties mag de focus niet langer liggen op een koud verkooppatroon alleen. Een succesvolle salesmedewerker in de bouw is trouw aan zichzelf en neemt initiatief vanuit de oprechte intentie om van betekenis te zijn voor de klant. Vanuit een authentieke dialoog ontstaat toegevoegde waarde, wederzijds vertrouwen, een loyale klant en een hogere omzet.

Meer weten over klantbetekenis voor de bouw? Neem contact op!

‘Klantbetekenis voor de bouw’ is een lezing die hoge ogen gooit in de bouwwereld. Bouwbedrijven die Richard van Kray boeken als spreker, ontdekken dat ook zij slachtoffer zijn geworden van onnodig harde salesstrategieën en ineffectieve protocollen. In zijn presentatie laat Richard zien dat het ook anders kan – oprechter, beter en, niet onbelangrijk: commercieel interessanter.

Ook in de bouw blijft de klant altijd de leidende factor. Mensen kopen van mensen en dat zal in de nabije toekomst niet (waarschijnlijk nooit) veranderen. Wilt u Richard van Kray ook inhuren voor een lezing over ‘Klantbetekenis voor de bouw’? Hij stemt zijn presentatie graag af op uw bedrijf en specifieke wensen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lezingen

Klantbetekenis in recruitment
Klantbetekenis voor de bouw
Lezingen overzicht
Spreken is voor hem mijn inziens niet werk, maar zijn passie om vanuit zijn hart zijn verhaal te vertellen. Wil je een spreker hebben die boeit, (ver)bindt en je in beweging brengt laat je dan door Richard refreshen.
- Joey Bloemendal, Head of Sales Netherlands bij Takeaway.com
Richard en Michel verkopen niet een filosofie, ze zijn hun filosofie! Dat is ‘practice what you preach’ ten top. Hun inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de mensen die ze trainen én bij de organisatie is ongekend. Hun team voelt niet als externe spreker maar als onderdeel van De Hypotheker, omdat ze altijd ons belang voorop zetten.
- Evitha Schaarloos, Coördinator Opleidingen De Hypotheker
Ook al praat hij net zo snel als hij eruit ziet.. Richard is een toptrainer met een groot arsenaal aan inhoudelijke kennis, die hij op een energieke manier weet over te brengen. Eén ding weet ik zeker, na een lezing van Richard vertrek je met een grote glimlach en vol nieuwe energie en (persoonlijke) inzichten!
- Christiaan Bouwmeester, Directeur inQuisitive
Richard is één van meest belovende sprekers van Nederland. Zijn kennis en creativiteit op het gebied van sales is uniek en hij weet zijn publiek altijd te raken.
- Robert de Vries, Sprekersbureau Quality Bookings

Sales vanuit je Hart

'Sales vanuit je Hart' is de weg naar een duurzame relatie met je klant, waarin ruimte is voor ieders ambitie. Richard van Kray geeft je in dit boek het kader en de tools om echt van betekenis te zijn voor je klant, zonder dat je jezelf hoeft te vergeten.

Richard van Kray boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Richard van Kray en sprekersbureau Quality Bookings