HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Blog

Blog

Rasverkoper en trainer Van Kray, ooit begonnen op de groentenafdeling van een supermarkt, transformeerde zelf van zeer succesvolle ‘hard-seller’ naar een verkoper van vlees en bloed die de wederkerigheid tussen klant en verkoper centraal stelt. Na een diepe crisis stelde hij vast dat je alleen duurzaam succesvol kunt zijn als commercieel talent als je dicht bij jezelf blijft en je oprecht verdiept in de vraag waarmee je klanten echt gelukkiger maakt. In dit blog lees je er alles over.

Ontwapenen met zelfspot

Applaus, succes en geld, daar deed Richard van Kray alles voor. Hij werkte keihard, reed in een mooie auto, droeg de duurste maatpakken en was…

Meer informatie

Geen Oude en Nieuwe Sales

Wat ik wil is even aan de bel trekken dus. Ik zie een luchtbel waar sommigen van ons in zitten. Sinds de intrede van de…

Meer informatie

De mythe van de salestijger

Als je in een zaal vol ondernemers en zzp’ers vraagt wie van hen ‘echte verkopers’ zijn, steekt misschien een enkeling zijn hand op. Dat kan…

Meer informatie
Spreken is voor hem mijn inziens niet werk, maar zijn passie om vanuit zijn hart zijn verhaal te vertellen. Wil je een spreker hebben die boeit, (ver)bindt en je in beweging brengt laat je dan door Richard refreshen.
- Joey Bloemendal, Head of Sales Netherlands bij Takeaway.com
Richard en Michel verkopen niet een filosofie, ze zijn hun filosofie! Dat is ‘practice what you preach’ ten top. Hun inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de mensen die ze trainen én bij de organisatie is ongekend. Hun team voelt niet als externe spreker maar als onderdeel van De Hypotheker, omdat ze altijd ons belang voorop zetten.
- Evitha Schaarloos, Coördinator Opleidingen De Hypotheker
Ook al praat hij net zo snel als hij eruit ziet.. Richard is een toptrainer met een groot arsenaal aan inhoudelijke kennis, die hij op een energieke manier weet over te brengen. Eén ding weet ik zeker, na een lezing van Richard vertrek je met een grote glimlach en vol nieuwe energie en (persoonlijke) inzichten!
- Christiaan Bouwmeester, Directeur inQuisitive
Richard is één van meest belovende sprekers van Nederland. Zijn kennis en creativiteit op het gebied van sales is uniek en hij weet zijn publiek altijd te raken.
- Robert de Vries, Sprekersbureau Quality Bookings

Richard van Kray boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Richard van Kray en sprekersbureau Quality Bookings