HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Ontwapenen met zelfspot

Ontwapenen met zelfspot

Applaus, succes en geld, daar deed Richard van Kray alles voor. Hij werkte keihard, reed in een mooie auto, droeg de duurste maatpakken en was maar met één vraag bezig: hoe kom ik over op anderen? De buitenkant, de bühne, daar draaide het om voor mij. Ik ging volledig op in mijn werk als verkoper in de financiële wereld. In 2005 besloot hij het roer om te gooien en de intrinsieke waarde van de mens als vertrekpunt te nemen en voor zijn verkoopstrategie. Klantbetekenis zet van Kray tegenwoordig centraal in zijn aanpak 3.0.

Het is mijn missie om de innerlijke motivatie van mensen te laten floreren; juist ook binnen een organisatie. Uit uw rol in uw kracht, en daarmee betekenis geven aan relaties. Mensen moeten weer voelen en ervaren dat het maken van een echte sociale verbinding de bakermat is van een succesvolle organisatie. Klantgerichtheid draait om ‘human interest’.

“Sales is net een huwelijk, je vraagt ook niet bij de eerste date of je wilt trouwen”

Klantbetekenaar pur sang, Richard van Kray,  brengt sales vanuit je Hart®. klantgerichtheid terug waar het hoort te zijn, vanuit ‘het hart’. Hij prikkelt en geeft inzicht in de verschillende levels van serviceverlening. Daarnaast geeft Richard tools waarmee je zelf kunt trainen en de juiste vragen leert te stellen. Hij prikkelt, confronteert, legt zenuwen snel bloot en zet u op een humorvolle manier aan tot denken en handelen. Zijn autobiografisch touch maakt hem enerzijds kwetsbaar, tegelijkertijd raakt hij hierdoor de juiste snaar, is hij toegankelijk en geloofwaardig.

Onderwerpen voor inspiratie:

  • Inzicht in de levels van service
  • Klantvriendelijk – Klant centraal- Klantgericht- Klantbetekenis
  • Hoe houd je je klanttalent in de tent?  ( De beste verkopers, zijn geen verkopers) Jezelf trainen op het gebied van eigenwijze klant-intelligentie.
  •  Weer in je sas met je moreel kompas.
  • Hoe wordt u wereldkampioen vragen stellen. Met garantie!

Laatste blogberichten

Ontwapenen met zelfspot
Geen Oude en Nieuwe Sales
Blog overzicht
Spreken is voor hem mijn inziens niet werk, maar zijn passie om vanuit zijn hart zijn verhaal te vertellen. Wil je een spreker hebben die boeit, (ver)bindt en je in beweging brengt laat je dan door Richard refreshen.
- Joey Bloemendal, Head of Sales Netherlands bij Takeaway.com
Richard en Michel verkopen niet een filosofie, ze zijn hun filosofie! Dat is ‘practice what you preach’ ten top. Hun inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de mensen die ze trainen én bij de organisatie is ongekend. Hun team voelt niet als externe spreker maar als onderdeel van De Hypotheker, omdat ze altijd ons belang voorop zetten.
- Evitha Schaarloos, Coördinator Opleidingen De Hypotheker
Ook al praat hij net zo snel als hij eruit ziet.. Richard is een toptrainer met een groot arsenaal aan inhoudelijke kennis, die hij op een energieke manier weet over te brengen. Eén ding weet ik zeker, na een lezing van Richard vertrek je met een grote glimlach en vol nieuwe energie en (persoonlijke) inzichten!
- Christiaan Bouwmeester, Directeur inQuisitive
Richard is één van meest belovende sprekers van Nederland. Zijn kennis en creativiteit op het gebied van sales is uniek en hij weet zijn publiek altijd te raken.
- Robert de Vries, Sprekersbureau Quality Bookings

Richard van Kray boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Richard van Kray en sprekersbureau Quality Bookings